Når man skal rehabilitere et eldre hus er det viktig med fagkompetanse. Det er mange detaljer som skal tas vare på for å ivareta husets identitet og sjel. 
Det er svært viktig at restaurering foregår på riktig måte, da uerstattelige verdier fort kan gå tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen. Schie byggservice og – forvaltning utfører rehabilitering. 

Trenger din bolig en oppgradering i form av ny kledning, nytt tak, eller andre innvendige arbeider? Vi tar på oss mange forskjellige rehabiliteringsoppdrag, kommer gjerne på en befaring og ser over huset eller hytta. Sammen med kunden finner vi løsninger som passer for deg. Basert på befaringen vil vi gi deg et uforpliktende tilbud.

Schie byggservice og – forvaltning har solid erfaring med renovering av hus og leiligheter fra tidligere, og tar gjerne på seg renovasjon av din bolig – enten det er hele, eller deler av deres bolig!

Vi tilstreber å få gjort mest mulig innenfor ditt oppussingsbudsjett, enten du har et lite eller stort budsjett. Velger du å engasjere oss kan du føle deg trygg på at arbeidet blir gjennomført til avtalt tid og pris. Vi organiserer hele prosjektet fra start til ferdigstillelse.

Ta kontakt for befaring.